Vrolijke zomer met kleurrijke bloemen jacks van Little Miss Juliette

Eindelijk! Het zonnetje begint te schijnen, tijd voor zomerse jacks. Little Miss Juliette komt met vrolijke kleurrijke bloemen jacks waarmee je zeker de blits maakt! De stoere jasjes uit de heerlijke collectie vol vrolijke kleuren, knotsgekke combi?s en stoere eye catchers, zijn niet alleen ideaal als zomerjas maar ook perfect als ?vestje? te gebruiken. Als stoere jongedame draagt Little Miss Juliette de vrolijke jacks graag op een leuke sweat pant met een sportief sneakertje. Laat het tropische buitje maar komen, Little Miss Juliette wordt er niet warm of koud van, dankzij de stoere jacks.

Dat Little Miss Juliette gek is op kleur en toffe prints is duidelijk te zien. De jacks, in de favoriete zomerse kleuren oranje, paars en groen met gouden afwerking, zijn voorzien van een allover bloemenprint met hier en daar een tropische vogel.

Lees ook:Little Miss Juliette: Stoere boots voor stoere girls
Lees ook:Nieuwe wintercollectie Little Miss Juliette!
Lees ook:IKKS brengt geweldige strandcollectie voor jongens en meisjes
Lees ook:Room Seven brengt nieuwe kinderkamercollectie uit!
Lees ook:IKKS beachwear voor boys & girls!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>