Met baddoeken van Cuddledry wil ieder kind wel in bad!

Het Engelse merk Cuddledry heeft prachtige bamboe zachte bad textiel producten in haar assortiment die in bad gaan voor kinderen zeer aantrekkelijk maken. Zonder stress je baby badderen?  Het baby schorthanddoek maakt het leven van ouders een stukje makkelijker. De basis voor het ontwerp is het reguliere schort waardoor je je handen volledig vrij hebt om je kleintje veilig in bad te doen en er weer uit te halen. De mix van pure katoen en bamboe van het materiaal geeft het heerlijke zachte gevoel van kasjmier op jouw huid en dat van je baby.De kinderponcho’s zijn uitgevoerd in verschillende dieren thema’s, waaronder een koe, giraffe, lieveheersbeestje, draak en rendier. Deze luxe poncho’s geven kinderen niet alleen de benodigde warmte na het badderen, maar ook de mogelijkheid tot het laten gaan van de fantasie en van bad tijd de fun tijd maken die het verdiend. Ook speciaal voor na het zwemmen is er een uitvoering gemaakt voor baby en peuter.

Cuddledry maakt al haar producten van een speciale mix van katoen met bamboe die een unieke absorptie en zachtheid aan de dag legt, was na was, welke perfect is voor het gevoelige baby- en kinderhuidje.

Over CuddleDry

Cuddledry heeft haar roots in de Engeland, waar het bedacht is door 2 moeders. Het label heeft in haar thuisland al een hele reeks aan awards in de wacht gesleept voor innovatie en kwaliteit. Het lijkt een kwestie van tijd voordat ook in Nederland dit prachtige product omarmd wordt door ouders.

De producten vanaf € 15,95 verkrijgbaar bij bol.com

Lees ook:Bamboom: trendy en zachte babyproducten van…bamboe!
Lees ook:Zo droog je het natte haar van je kleuter heel eenvoudig!
Lees ook:Tiljamid brengt rompertjes waar je niet zo snel uitgroeit!
Lees ook:Groot en klein shopt bij nieuwe webshop Twee ons geluk!
Lees ook:Lekker comfortabel baden met ISI MINI

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>