Tiljamid brengt rompertjes waar je niet zo snel uitgroeit!

Ken je dat? Heb je een super leuk rompertje gekocht, past het na twee maanden al niet meer. Verdorie! Gelukkig heeft Tiljamid daar dé oplossing voor. Het Noorse kinderkledingmerk Tiljamid heeft een prachtige collectie comfortabele en super zachte kleding voor kids van 0 t/m 4 jaar. Door het gebruik van Bamboe is de kleding, met een heerlijk retro-tintje, niet alleen ecologisch verantwoord maar ook ideaal voor kindjes met een gevoelige huid. Bamboe lijkt namelijk een beetje op zijde en wol, maar voelt veel zachter én kriebelt niet!Extra handig is het 3-in-1 maatconcept. Tiljamid groeit met je kindje mee. Koop je bijvoorbeeld een rompertje in maat 50 dan kun je deze, door het gebruik van verschillende drukknoopjes, vergroten tot maat 68. Ideaal. Daarbij komt dat de printjes onderling goed met elkaar te combineren zijn en je dus zo het perfecte setje kunt samenstellen.

Wij zijn verkocht, maar dat waren we eigenlijk al na het zien van de retro-printjes. Wil je een review of leuke blog maken, neem contact met ons op om een leuke romper uit te proberen.

Lees ook:Nieuw Noors kinderkledingmerk groeit met je kindje mee
Lees ook:Ravotten in comfortabele jeans van Tiljamid!
Lees ook:AZZA by KIK*KID: stoer tienermerk met vleugje hip
Lees ook:ADV: Rompertjes in alle kleuren van de regenboog!
Lees ook:Bamboom: trendy en zachte babyproducten van…bamboe!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>