Bzzzzz, spelen maar… met Maya’s eerste Nintendo DS game!

Maya zorgt in de vakantie voor uren speelplezier met haar allereerste Nintendo DS game! Dit kleurrijke, interactieve spel bevat 40 spelletjes en een grappig verhaal verteld door Maya.  Speel jij mee met Maya, Willy en hun vriendjes in de bloemenwei? Kies dan één van de 3 bijtjes, spreid je vleugels en ga, samen met je vriendjes of alleen, dit bijenavontuur aan in het allereerste Nintendo DS game van Maya de Bij!
Maya is helemaal in de wolken! Ze heeft vandaag een uitnodiging van de koningin gekregen om op theevisite te komen. Maya is reuzeblij! Maya en Willy vertrekken meteen. Onderweg ontmoeten ze enkele vriendjes en allemaal hebben ze de hulp van Maya nodig. Met veel plezier helpt Maya haar vriendjes, maar… Tik tak, tik tak, de tijd gaat snel. Straks komt Maya niet meer op tijd bij de koningin! Snel! Help Maya, want ze heeft jouw hulp nodig.

De Maya Nintendo DS game is een goede mix van een avontuur en activiteiten spel voor kinderen vanaf 3 jaar. Het spel is compatibel met de 3DS console. Je kan kiezen voor de ‘verhaal-optie’ waarbij je aan de hand van een spannend verhaal, verteld door Maya (met de stem van Free Souffriau), alle spelletjes in het spel speelt. Wil je enkel je favoriete spelletjes spelen dan kies je voor de optie ‘vrij spelen’.

Het spel bevat bovendien een oudergedeelte. In dit gedeelte kunnen de mama’s en papa’s zien hoeveel tijd er met het spel gespeeld is, welke drie spelletjes het populairste zijn en kunnen ze een maximale speeltijd instellen.

De Maya Nintendo DS game is nu verkrijgbaar!

Lees ook:Nieuwe avonturen van Maya de Bij!
Lees ook:Bzzzz…. Nieuwe avonturen van Maya in boekvorm en op DVD!
Lees ook:Maya de Bij 3D aan 100 landen verkocht!
Lees ook:Studio 100 steekt Maya de Bij in een nieuw jasje!
Lees ook:Nintendo Wii gaat kapot door roken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>