Gemak dient de mens: laat je luiers bezorgen

Vandaag lanceert wehkamp.nl een nieuw platform waarmee het online warenhuis (aanstaande) moeders vanaf het moment dat ze zwanger zijn wil ontzorgen door hen gemak, relevante informatie, actuele producten en oplossingen te bieden. Het assortiment binnen het platform ‘Mama & Kind’ omvat ruim 8.300 artikelen en bestaat uit mode, meubels, kinderwagens, bad- en verzorgingsartikelen, luiers en voeding. Hiermee biedt het grootste online warenhuis een uniek samengesteld breed assortiment gericht op moeders, in de Nederlandse markt. ‘Het is voor de ‘Power Mum’ van nu een enorme uitdaging om in de beschikbare tijd het moederschap te combineren met werk en een actief en sociaal leven. Om deze ‘Power Mums’ te ontzorgen hebben we het platform ‘Mama & Kind’ ontwikkeld, waarmee we naast een breed en actueel assortiment, unieke oplossingen bieden die inspelen op de behoefte van deze doelgroep”, aldus Yvonne Hulst, Senior Manager Concept Development.

In samenwerking met een voedingsdeskundige van Nutricia zijn complete voedingsmenu’s samengesteld voor kinderen in verschillende levensfases, met specifieke weekmenu’s voor kinderen met een voedselallergie. Ook in de andere productcategorieën worden speciaal samengestelde pakketten aangeboden. Voedingskundigen van Nutricia, die 24 uur per dag bereikbaar zijn, bieden advies aan bij het maken van de juiste keuze uit het voedingsassortiment bij wehkamp.nl.

Naast de koophulp die helpt bij het kiezen van de juiste luiers, biedt ‘Mama & Kind’ het complete assortiment luiers aan, samen met het gemak dat deze gratis worden thuisbezorgd op het moment dat het moeders uitkomt. Zij hoeven zich hierdoor geen zorgen meer te maken dat ze onverhoopt geen luiers meer in huis hebben.

Het platform ‘Mama & Kind’ is vanaf vandaag beschikbaar op: http://www.wehkamp.nl/mamaenkind/

Lees ook:Babyvoeding vanaf april allemaal online bestellen!
Lees ook:Platform Mama en Zo heeft een zusje!
Lees ook:Vervalsing etiketten Nutrilon: ouders opgeroepen om te controleren
Lees ook:Mama, for all fabulous moms bestaat 1 jaar
Lees ook:Nieuwe website draagt bij aan de gezonheid van kinderen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>