Babyvoeding vanaf april allemaal online bestellen!

Hoe fijn; het volledige assortiment van Nutrilon, Olvarit en Bambix is vanaf 2 april bij Wehkamp verkrijgbaar. Als jonge moeder heb je wel wat beters te doen dan winkels aflopen om inkopen te doen. Gewoon eventjes online bestellen als je kleintje ligt te slapen en daarna weer volop genieten! Wehkamp biedt online weekmenu’s die passen bij de fase van het kindje en je kunt er advies krijgen van de voedingsdeskundigen van Nutricia. Gemak dient de moeder! Kijk voor meer informatie op www.wehkamp.nl

Lees ook:Gemak dient de mens: laat je luiers bezorgen
Lees ook:Vervalsing etiketten Nutrilon: ouders opgeroepen om te controleren
Lees ook:Tsjip geboortekaartjes lanceert nieuwe website
Lees ook:Blote kindervoeten in slippers: de Slipperwebshop maakt het mogelijk
Lees ook:Kleuters gelukkiger bij gastouder dan bij dagverblijf

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>