Bijtarmband voor bijt-, kauw en kwijlgrage kids: Oh Plah!

Het Kinderpunt, webshop voor kinderen in ’t bijzonder verkoopt nu de Oh Plah! Bijtarmband! Deze armband is oorspronkelijk ontworpen als handige en hippe hulp voor moeders die hun bijt- kauw- en kwijlgrage, baby een veilig en vooral snel een bijtspeeltje wilden bieden in de periode van doorkomende tandjes, maar de Oh Plah! is echt uniek. Niet alleen de kleintjes met doorkomende tandjes hebben (tijdelijk) extra behoefte aan bijten, kauwen en het ‘tasten’ met de mond, ook grotere kinderen hebben soms deze behoefte nog.De Oh Plah! chewing bracelet is een enorm succes en is in Amerika inmiddels met grote prijzen bekroond. Geschikt voor de allerkleinsten en daarnaast ook voor (grotere) kinderen die behoefte hebben aan een extra sensorische stimulans in de mond. De heel flexibele Oh Plah! is ook dan een bewezen hulpmiddel. De Oh Plah! stimuleert het lichaamsbewustzijn (de proprioceptieve beleving) en speelt, door het reliëf in de motieven, ook in op de tastzin. De Oh Plah past om iedere pols, is flexibel, wasbaar, buigzaam, veilig en enorm duurzaam! Het blijft altijd in vorm, raakt niet beschadigd. Zelfs niet bij veelvuldig gebruik.

Door de handige vormgeving heeft je kind het altijd bij de hand, uh.. pols! Zo kun je de Oh Plah! bijtarmband samen met je kind gebruiken als het enige object om uiting te geven aan de bijtbehoefte. Kleding, onveilige voorwerpen of lichaamsdelen (van zichzelf of een ander) zijn dan veilig gesteld van een ongewenst onderzoek met hun mond en scherpe tanden.

Maar als de kinderen het in hun mond stoppen is veiligheid een must. Ook hieraan hebben de ontwerpers gedacht. De Oh Plah! ontworpen met de veiligheid van baby’s als hoogste prioriteit. Dus gemaakt van antibacterieel thermo-plastic van medische gradatie en 100 % vrij van lood, latex, PVC, BPA’s en phtalaten. Makkelijk te reinigen, gewoon met water en een zacht reinigingsmiddel en snel droog. Met het gebruik voor de allerkleinsten in het achterhoofd bevat de Oh Plah! geen kleine onderdelen en scherpe randen. Dus: veiligheid voorop, voor klein en groot.

Dus te gebruiken voor:

  • -  baby’s met doorkomende tandjes en behoefte aan een sensorische stimulatie van de mond (alles in de mond stoppen)
  • -  Voor oudere kinderen die de behoefte hebben om te bijten en te kauwen.

    De Oh Plah! Kost € 16,95 en is bij Het Kinderpunt verkrijgbaar in 5 kleuren met 3 verschillende motieven. Blauw met vogel motief; metallic en groen met windmolen motief; roze, wit paarlemoer en paars met bloem motief.

Lees ook:Sieradenlijn Chewigem biedt uitkomst bij kauwbehoefte kids
Lees ook:Sieraad waar je baby in mag bijten!
Lees ook:Betere concentratie kinderen door kauwen op…sieraden van Chewigem
Lees ook:Megabadeend Alfie voor veel badpret
Lees ook:VSM introduceert Chamodent tandgel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>