Summersale bij Liv-inn start…VANDAAG!

Heel voorzichtig begint hier en daar de sale van de grond te komen. En dat komt ons moeders helemaal niet verkeerd uit. Sale betekent namelijk kasten van de kids vullen! En ik heb weer een waanzinnig adresje gevonden waar je dat helemaal in stijl met de allerleukste merken kunt doen. Liv-inn: té gaaf echt! en vandaag start daar de summersale! Wat een geweldig begin van het pinksterweekend! Of je nou het allerkleinste maatje nodig hebt, of voor je kinderen al maat 176 moet kopen: bij Liv-inn ben je aan het juiste adres. Wat mij direct opvalt aan de website is het hoekje ‘babykleding unisex’: iets waar je nogal eens eindeloos naar op zoek kunt zijn als iemand in je omgeving zwanger is en je het geslacht nog niet kent. Beebielove, Bonnie Doon, Jottum, Koeka, Mim-Pi, Bomba for Girls, No Tomatoes, Noppies, Petit Bateau, R95th, Sevenoneseven en Vingino: een greep uit het fraaie merkenaanbod. En of je nou een grote portemonnee hebt, of een wat kleinere: bij Liv-inn slaag je echt wel. En nu met de summersale is het helemaal fijn winkelen. Ik zou hier nog een pagina uit kunnen wijden over het hoe en waarom (en hoe leuk de service is!), maar je moet jezelf denk ik maar gewoon overtuigen door er lekker te gaan shoppen. Oké; gooi ik nog een laatste wapen in de strijd…Liv-inn verkoopt ook leuks voor mama’s! Juist! Daar ga je! Shop ze!

O ja…vergeet je niet snel aan te melden voor de nieuwsbrief. Dan ben je als eerste op de hoogte van het allerlaatste Liv-inn nieuws!

Lees ook:Kixx-online start 50% wintersale!
Lees ook:Online Uggs bestellen doe je safe bij…UggsUitAmerika.nl
Lees ook:Online sale; goedkoop leuke kinderkleding scoren!
Lees ook:Nieuwe collectie Lot en Binc bijna te mooi om aan te trekken
Lees ook:Kixx-Online: van Bengh tot Vingino en voor kids én papa’s en mama’s

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>