Kixx-online start 50% wintersale!

De sale wordt pas echt leuk als er drastisch wordt afgeprijsd. Die 15% is wel leuk natuurlijk, maar het wordt pas echt gezellig bij 50%. De leuke webwinkel Kixx-online begint nu met de voordehelft sale. En dat is meer dan fijn! Bengh, Name-it, Vingino, Nolita, Muy Malo: De leukste merken nu voor de leukste prijsjes. Online shoppen: wat is dat toch een feest!

Lees ook:Met 40% korting shoppen bij Kixx-online
Lees ook:Kixx-Online: van Bengh tot Vingino en voor kids én papa’s en mama’s
Lees ook:Alles is mooi bij Mooie Merken
Lees ook:Buddy for Kids na 25 jaar ‘in steen’ nu ook online
Lees ook:Tuff: leuke online shop voor tieners (en mama’s)

1 Reacties // Reageer

One thought on “Kixx-online start 50% wintersale!

  1. Nanni

    Peppadewkids.nl is een nieuwe webshop op het internet. Hét luxe mini-warenhuis van het internet voor kinderen. Zodra je Peppadewkids “binnenstapt” wordt je aandacht getrokken door de stijlvolle en duidelijke indeling van de shop. Er is geprobeerd een complete collectie samen te stellen van prachtige kleding, ondergoed, slippers en sokken aangevuld met trendy lifestyle producten, dekbedovertrekken en (kraam)cadeautjes. Een greep uit de merken: American Outfitters, Guess, Imps&Elfs, Jan van Trier, Isla Ibiza, Simple Kids, Claesen’s, Ipanema*Gisele Bundchen. Ook geven zij persoonlijk advies via mail of telefoon. Binnen 24 uur (na ontvangst van je betaling) heb je je bestelling in mooie cadeauverpakking in huis!
    De service is top, snelle levering en ze doen niet moeilijk met ruilen of retourneren.
    Dus als bij Kixx je favoriete topje uitverkocht is, ga dan snel naar peppadewkids.nl, grote kans dat zij het nog in huis hebben.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>