Voorkom luizen met een luizenzak

Luizen verspreiden zich razensnel en bij voorkeur via jassen aan de kapstok. Omdat geen enkel kind op de jeuk en geen enkele ouder op het vernietigen van luizen zitten te wachten, is het aan te raden te voorkomen dat je kind ze krijgt. Dat kun je doen met een luizenzak of luizencape. Het biedt geen ultieme garantie, maar het verkleint de kans op hoofdluis wel aanzienlijk. Kijk bijvoorbeeld op www.bugbag.nl of www.luizenzak.com of ga naar de drogist of thuiszorgwinkel.

Lees ook:Niet wachten op krabben
Lees ook:Hoe cool, een luizenzak met je eigen naam erop!
Lees ook:Insecticiden vergroten kans op leukemie bij kinderen
Lees ook:Hoofdluis: kammen werkt net zo goed als chemische bestrijding
Lees ook:Hoofdluizen bijna niet meer uit te roeien

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>