Hoe cool, een luizenzak met je eigen naam erop!

Het is altijd weer zoeken tussen alle luizenzakken welke er nou van je kind is. Gelukkig doen die van mij dat allang zelf, maar ik had deze zak van Bulbby.com graag gehad! Ik hou het dan ook zeker in gedachte voor als de jongste naar de kleuterschool gaat. Als je deze week bestelt, zijn de zakken mét naam en een toffe print in een door jouw kind gewenste kleur,maar tien euro! Da’s echt geen geld. De luizenzak van Bulbby is van 100% polyester gemaakt en heeft een handig ronde ring voor aan de kapstok. De jas van je kind kan er snel en gemakkelijk in dankzij de rits die dwars over het midden geplaatst is van de luizenzak. Deze luizenzak raak je zeker niet meer kwijt! Kijk voor meer informatie op www.bulbby.com.

Lees ook:Voorkom luizen met een luizenzak
Lees ook:ADV: Reistrolley met je naam erop!
Lees ook:Win een persoonlijk koninginnedag shirt of cap van Bulbby
Lees ook:Speelgoedrage uit Groot Brittannië morgen te koop in Nederland
Lees ook:Pubers kosten ouders GOUD geld!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>