Kinderspul geeft drie Firstbikes van de Loopfietsfabriek weg

Nederland en fietsen, het is onlosmakelijk met elkaar verbonden. Zodra het kan, zetten we onze kindertjes dan ook op de fiets. En dat kan tegenwoordig al heel vroeg met de Firstbike. Deze waanzinnig leuke loopfiets, maar maakt‘fietsen’ voor de allerkleinsten wel heel erg gaaf. Lekker scheuren en ondertussen ook nog onopgemerkt werken aan een goede balans.

‘Fietsen’ met de loopfiets, is wat kruipen is voorafgaand aan lopen. Een logische stap die een goede motorische ontwikkeling stimuleert. Bij www.loopfietsfabriek.nl vind je de aller-leukste en de beste veiligste loopfietsen. En net als vorig jaar, mag kinderspul.blog.nl weer drie Firstbikes weggeven!

Je hoeft er geen ingewikkelde fratsen voor uit te halen; het enige dat je moet doen is surfen naar www.loopfietsfabriek.nl en mailen in welke vier uitvoeringen de Firstbike verkrijgbaar is. Mail je antwoord en je adresggegevens voor 10 mei naar: [email protected] en wie weet scheurt jouw kindje er binnenkort wel vandoor op een Firstbike.

Lees ook:Kinderspul.blog.nl mag drie Firstbike loopfietsjes weggeven!
Lees ook:Win hier op Kinderspul een Mini Viper Alubike van de Loopfietsdiscounter
Lees ook:Win 5x Mia’s Puppyhuis van LEGO FRIENDS!
Lees ook:Kinderspul.blog.nl mag de nieuwste BABY born® weggeven!
Lees ook:Jijenjekids wordt Kinderspul.blog.nl!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Kinderspul geeft drie Firstbikes van de Loopfietsfabriek weg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>