Win 5x Mia’s Puppyhuis van LEGO FRIENDS!

JA, dat miste ik echt in de schappen toen ik een dochter kreeg: meisjeslego. Zeker als je zo’n echt meisje hebt als ik! Het moet roze, met meisjes, kleine beestjes, paarden, prinsessen… En het aanbod van Lego was geweldig, maar voldeed niet aan die dingen. Tot nu dus! Want met Lego Friends worden alle kleine meisjes op hun wenken bediend. Het aanbod is meteen al hartstikke groot en het leukste is: kinderspul.blog.nl mag vijf keer het Mia’s Puppyhuis weggeven!  Lego Friends is is het resultaat van een vijf jaar durend onderzoek onder duizenden meisjes in de leeftijd van 5 tot 8 jaar en hun moeders. Het onderzoek bevestigt dat meisjes ook van bouwen houden, maar dat ze behoefte hebben aan meer realistische details en poppetjes waarmee ze rollenspellen kunnen spelen. Lego Friends is gebaseerd op vijf sterke meisjeskarakters met verschillende interesses en persoonlijkheden die in ‘Heartlake City’ wonen. Dit nieuwe speelthema biedt meisjes een veelzijdige speelervaring door de combinatie van bouwen en traditioneel poppenspel.

Ik vind het echt helemaal te gek!

En hier op kinderspul.blog.nl geven we 5 keer Mia’s Puppyhuis weg.

Het enige dat je daarvoor hoeft te doen, is naar deze website surfen en de namen van de vijf karakters voor 20 maart mailen naar [email protected] Mail meteen je adresgegevens mee: wie weet win jij wel zo’n gaaf puppyhuisje!

Lees ook:Aftellen naar Kerstmis met de LEGO® Adventkalender
Lees ook:Ga met je kids naar LEGO WORLD Nederland
Lees ook:Win hier kinderkleding van superleuke webshop Jimmy and Jill!
Lees ook:Hoogste legotoren ter wereld gebouwd voor goed doel
Lees ook:LEGO viert 80 jaar kleurrijke steentjes!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Win 5x Mia’s Puppyhuis van LEGO FRIENDS!

  1. Jodie

    Heel leuk, ik doe zelf ook mee. Hopelijk win ik :D

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>