Win op kinderspul.blog.nl de nieuwste K3 DVD ‘K3 en de Kattenprins’

Hoewel de zomer er aan komt en het grote buitenspelen is begonnen, zullen er (helaas) nog zat dagen vol regen zijn waarop je de kids toch moet vermaken. En dat kan vanaf nu met ‘K3 en de Kattenprins’. Deze film, die in de bioscoop al vele kleine meisjes blij maakte, is nu verkrijgbaar op DVD. En kinderspul.blog.nl mag van Studio 100 3 DVD's weggeven!

Het enige dat je daarvoor moet doen is antwoord geven op de volgende vraag:

In K3 en de kattenprins speelt een bekende Nederlandse vrouw die we elke zondagmiddag op tv zien de rol van kokkin. Hoe heet deze BN'er?

Stuur je antwoord en je adresgegevens naar [email protected] en wie weet win jij de DVD!

‘K3 en de Kattenprins’ trok in de afgelopen maanden 350.000 kinderen en hun ouders naar de bioscopen in Vlaanderen en Nederland. Maar dat is nog niet alles. Vanaf heden ligt ook de K3 show DVD box in de winkel met ‘Het Heksenexamen’, ‘K3 De wereld rond’ en ‘K3 in Ahoy’! Dat belooft urenlang kijkplezier.

‘K3 en de Kattenprins’
Op een nacht vindende meisjes van K3 in hun slaapkamer een geheimzinnig sprookjesboek. Daarin verschijnt het gezicht van een knappe prins, die werd vervloekt door de slechte Kattenkoningin. Als hij voor middernacht zijn ‘ware liefde’ niet kust, zal hij veranderen in een kat! Gelukkig kan de prins tijdens zijn zoektocht rekenen op de hulp van fee Fiorella. Zij haalt K3 op met haar koets en brengt de meisjes naar Sprookjesland, hoog in de wolken. Zou Karen, Kristel of Kathleen de ‘ware liefde’ van de knappe prins kunnen zijn? Zullen Karen, Kristel en Kathleen erin slagen om de vloek van de Kattenkoningin te verbreken voor de klok twaalf uur slaat? ‘K3 en de Kattenprins’ is ook verkrijgbaar als limited edition met vele extra’s zoals de clip ‘Prinses’, de making of, drie filmjournaaltjes, een fotogalerij en een dvd game ‘Waar zit de kat’. 

Eerder waren Karen, Kristel en Kathleen te zien in verschillende K3 shows. Vanaf mei brengen zij hun nieuwe show ’10 jaar K3’.Speeldata & locaties

De IJsselhallen – Zwolle

Vrijdag 23 mei – show om 14 u & 17 u

Zaterdag 24 mei – shows om 11 u & 14 u & 17 u

Zondag 25 mei – shows om 11 u & 14 u & 17 u

Go Planet –Enschede

Vrijdag 30 mei – show om 17 u

Zaterdag 31 mei – shows om 11 u & 14 u & 17 u

Zondag 1 juni – shows om 11 u & 14 u & 17 u

Indoor sportcentrum – Eindhoven

Vrijdag 6 juni – show om 17 u

Zaterdag 7 juni – shows om 11 u & 14 u & 17 u

Zondag 8 juni – shows om 11 u & 14 u & 17 u

Tickets & info via 0900-300.5555 (€0,45 p.m.)/www.topticketline.nl of 0900-9203 (€0,45 p.m.)// www.ntk.nl.  (Voor Eindhoven kunt u ook contact opnemen met Muziekcentrum Frits Philips via 040-244.2020 / www.muziekcentrum.nl) Prijzen vanaf €16,00 (excl. reserveringskosten)Voor meer info over K3 kijk op www.studio100.nl

Lees ook:K3 debuteert met K3 en het ijsprinsesje op de Nintendo DS
Lees ook:Kaartverkoop afscheidstour Karen, Kristel en Josje van start!
Lees ook:Wegens succes twee extra K3 Shows gepland!
Lees ook:Opnieuw extra shows K3 tour Karen, Kristel en Josje!
Lees ook:Extra shows K3 in Nederland

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Win op kinderspul.blog.nl de nieuwste K3 DVD ‘K3 en de Kattenprins’

  1. ESther Stap

    Irene Moors

      /   Reply  / 
  2. malalie

    Hallo k3 ik heb een vraagje wie id er weggegaan van k3 nu zegt iedereen k2 en ik ben jullie grootste fan ik wil dat jullie samen blijft in het begin leken jullie wel drie beste zussen maar nu geven jullie het op nu is iedereen droevig.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>