Lief! Alles waar ouders blij van worden…

…zo kopt de website en ik moet dat beamen. Inderdaad: lief! babywear & lifestyle heeft alles waar ouders blij van worden. Te leuk, de kleertjes, de teksten, de ontwerpen. Maar lief! gaat verder dan het aankleden van je kindje. Ook voor verzorging, accesoires en meubels kun je bij het echte Hollandse label terecht. Kijk op de website voor de collectie en de verkoopadressen. lief! krijgt een eervolle vermelding in de categorie 'Het beste kinderspul!', helemaal omdat van ieder verkocht product een deel van de opbrengst naar Orange Babies gaat.

Van ieder verkocht lief! product gaat een deel naar het weeshuis ‘Baby Haven’ in Windhoek (Namibië): een speciaal project dat Orange Babies in samenwerking met lief! heeft opgezet. In het weeshuis worden momenteel dertien kinderen verzorgd en begeleid. Er zijn plannen om ook tot de oprichting van een school te komen. Natasja Froger fungeert als ambassadrice van het lief!/Orange Babies project.

Wist je trouwens al dat acteur Geert Hoes samen met Yvonne Woudstra, initiatiefneemster en ontwerpster van lief!, een eigen lief! kledinglijn samengesteld? Nee? Snel kijken op de site dan! 

Lees ook:Kook thuis voor Orange Babies
Lees ook:Jonge ouders willen een ‘Henk Schiffmacher’ voor hun baby
Lees ook:Lief! Lifestyle is echt té lief!
Lees ook:Nieuw: persoonlijke lunchbox & beker van Orange Rebel personaliseer keer op kee
Lees ook:Deel 10 van de populaire MZZLmeiden-serie is een feit!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>