Unicef heeft geld nodig, geen likes op Facebook!

Ik stoor me er echt enorm aan, aan dat massale gelike op Facebook. Alsof je een organisatie daarmee helpt! Stort liever geld. Maar nee, we denken allemaal dat onze stoel in de hemel weer gewaarborgd is als we op de like-button drukken. Unicef komt in opstand, met een campagne. Daaruit moet duidelijk worden dat ze liever een donatie hebben dan een like, daar kunnen ze namelijk echt iets mee. Ik kan alleen maar hopen dat dat tot de likers doordringt… Deze Zweedse campagne is in elk geval helder! En mocht het duidelijk zijn, surf dan nu even naar Unicef om donateur te worden!

Lees ook:MSC Cruises doneert drie miljoen euro aan UNICEF
Lees ook:Nederlandse kinderen bang voor onbenullighe zaken
Lees ook:ADV: Koop iets leuks bij UNICEF en help een kind!
Lees ook:Kijk deze kids eens geld inzamelen voor Unicef (filmpje)!
Lees ook:Skihelmen voor kinderen verplicht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>