Kijk deze kids eens geld inzamelen voor Unicef (filmpje)!

De komende tijd gaan we natuurlijk allemaal lekker op vakantie en door een beetje kleingeld te geven aan UNICEF kunnen vakantiegangers een groot verschil maken voor tal van kinderen en moeders in ontwikkelingslanden. Door de samenwerking met easyJet kan UNICEF in deze zomerperiode een groot aantal Europese reizigers bereiken. Sinds de start vorig jaar is er al ruim 1,6 miljoen euro aan donaties verzameld! Dus geef (gul) als je deze enthousiaste collectanten ziet!

Lees ook:MSC Cruises doneert drie miljoen euro aan UNICEF
Lees ook:Aantal kinderen bij gastouders verdubbeld
Lees ook:Ook een Wii? Je bent één van de 14 miljoen
Lees ook:Kleine drie miljard uitgekeerd voor kinderopvang
Lees ook:Geen extra geld voor schoolfruit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>