Tros gaat met Kika strijd aan tegen kinderkanker

Al plannen voor vanavond? Ik heb wel een ideetje voor je. Een goededoelenidee! Met de speciale live-uitzending Samen tegen kinderkanker gaan de TROS en KiKa vanavond geld ophalen voor de bouw van het Prinses Máxima Centrum in Utrecht. Veel bekende Nederlanders verlenen hun medewerking aan de benefietuitzending op Nederland 1 (21.25 uur). Zorg dus dat je zit! Kanker is de meest voorkomende doodsoorzaak bij kinderen. Een op de vier kinderen overleeft de ziekte niet. Door kennis en onderzoek te bundelen onder één dak willen oncologen dit overlevingspercentage de komende jaren verhogen naar 95 procent. De tv-show Samen tegen kinderkanker vormt het hoogtepunt van de campagne van KiKa om symbolische stenen voor 5 euro per stuk te verkopen. Hiermee heeft KiKa de afgelopen weken al ruim een half miljoen euro opgehaald voor het Prinses Máxima Centrum. Antoinette Hertsenberg presenteert de tv-actie. André van Duin en Erica Terpstra leiden het telefoonteam waarin bekende Nederlanders plaatsnemen. Frans Bauer steunt in de show talentvolle kinderen die gaan optreden met hun idolen André Rieu, Guus Meeuwis, De Toppers en illusioniste Sittah.

Lees ook:André van Duin ontwerpt fospeen voor KiKa
Lees ook:Stapje dichterbij in oplossing voor kinderkanker
Lees ook:9,5 miljoen opgehaald met kinderpostzegels
Lees ook:Prinses Máxima bezoekt ontbijtende basisschool
Lees ook:Maxima geeft Nederlandse kinderen cadeautje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>