Help je kind binnen vier weken van het duimen af

Webwinkel Pluim voor je Duim presenteert de Thumbguard. Deze ‘duimbewaker’ helpt kinderen snel van het duimen af. Lang duimen kan leiden tot spraak- en gebitsproblemen. Op tijd afleren is dus van groot belang. Met de Thumbguard is er nu eindelijk een effectief middel op de Nederlandse markt. Goddank hebben mijn kinderen nooit geduimd. Mijn vader deed het (als hij heel moe was, in zijn slaap) tot zijn vijftigste en met dat voorbeeld ben ik preventief aan de spenen gegaan die we met drie jaar hebben kunnen weggooien. Maar dit klinkt wel als een goed systeem zeg! De Thumbguard is een kindvriendelijk middel om kinderen van het duimen af te helpen. Het is een omhulsel van zacht en flexibel medisch kunststofmateriaal dat om de duim gaat en vast zit aan een armbandje dat het kind onmogelijk af kan krijgen. Om te kunnen duimen moet een kind de duim luchtdicht kunnen afsluiten met zijn/haar lippen. De Thumbguard maakt dit onmogelijk: het plastic omhulsel verbreekt namelijk het vacuüm! Het duimzuigen voelt hierdoor niet langer fijn en de drang ernaar zal na 4 weken consequent gebruik vanzelf verdwijnen.

Duimzuigen met grote consequenties

De kleinste Thumbguard is er al voor kindjes vanaf 3 jaar, als duimzuigen echt een probleem begint te worden. Duimzuigen heeft talloze nadelige gevolgen, variërend van spraak- en gebitsproblemen tot vaker ziek zijn en zelfs kaak- of verhemeltevervormingen. Kinderen zouden daarom het beste stoppen met duimen rond de 3–4 jaar. Tandartsen houden vaak de ‘duimregel’ aan: stop met duimen uiterlijk voor het volwassen gebit doorkomt, rond 5-6 jaar.

Pluim voor je Duim

Onderneemsters Tjitske en Dominique, twee vriendinnen met een duimverleden én duimende kinderen, besloten om de Thumbguard uit Amerika naar Nederland te halen en richtten hiervoor de webshop Pluim voor je Duim op. De titel weerspiegelt hun positieve instelling en motivatie: het afleren van duimen is een dikke pluim waard!

www.pluimvoorjeduim.com

Lees ook:Thumbguard moet duimzuigen voorkomen
Lees ook:Documentaire ‘Bulgaria’s abondened children’: reality horror
Lees ook:Beste kinderboeken 2012 Geronimo Stilton en Manon Sikkel
Lees ook:Ouders: stop met het geven van melatonine aan jullie kinderen
Lees ook:Praat vooral heel overdreven tegen je baby!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>