De Effies gaan op Kamp: voor echte voetbalfanaten

Hoe leer je een jongen die niets liever doet dan voetballen lezen? Juist!!! Met eem boek over voetballen! En een van de allerleukste voetbalboekenserie, komt van de hand van Vivian den Hollander. En nu is het nieuwste deel uit: De Effies gaan op Kamp. Door menig jongetje worden de Effies-boeken inmiddels omschreven als 'beste boeken ooit'.

Bas gaat met de effies op voetbalkamp. Hij heeft er enorm veel zin in! Ze mogen in tenten op het veld slapen. Behalve gevoetbald wordt er natuurlijk flink gekeet. Ook doet Bas mee aan een wedstrijdje wie het langst wakker kan blijven. Hij doet erg zijn best, maar stiekem is hij toch wel erg moe. Als Bas naar de wc gaat, besluit hij even in de struiken te gaan liggen. Dan valt hij per ongeluk in slaap. Iedereen gaat hem zoeken. Maar zullen ze hem vinden, voor de slotwedstrijd begint?

De Effies gaan op Kamp wordt uitgegeven door Unieboek. ISBN-nummer: 9789047504399

 

 

 

Lees ook:VVD: straf kinderen (en ouders) als ze onder de 16 jaar alcohol drinken
Lees ook:Zomer knutsel ideeën
Lees ook:1-3% koopkrachtverlies door duurdere kinderopvang
Lees ook:Kijk, vergelijk en verrijk de ontwikkeling van je kind
Lees ook:Alvast wat weten over de pubertijd

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>