Maak de leukste lunchpakketjes voor je kids!

Morgen is het weer zo ver, dan zitten alle kindertjes van Nederland weer op school. En dan is het aan ons, mama’s om fijne lunchpakketjes te maken. Kennen jullie de ontzettend leuke website Famme.nl? Daar zijn twintig handige, leuke en lekkere lunchtips voor school voor je verzameld. Echt een aanrader: je staat er in een klap op school mee bekend als de creatiefste en de slimsteĀ  moeder ooit!

Lees ook:Muy Malo; geen combinatie is gek genoeg
Lees ook:Jong moeder zijn: in Mama wordt erover geschreven
Lees ook:Mama, for all fabulous moms bestaat 1 jaar
Lees ook:Even autorijden en borstvoeden tegelijk…
Lees ook:Tip: niet spraytannen voor je borstvoeding geeft!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>