Tip: niet spraytannen voor je borstvoeding geeft!

Dikke tip: nooit eerst spraytannen en dan je baby voeden. Dat kan een heel hilarisch, maar natuurlijk ook wel een beetje gênant, beeld opleveren. Het overkwam de Britse moeder Gemma Colley, die er vervolgens een foto van plaatste op de Facebook-pagina voor ‘onhandige mama’s’. Je kindje is er in elk geval wel in één klap groot nieuws mee. Maar of ie dat later ook nog zo grappig zal vinden?

Lees ook:En dit is het kind met de mooiste ogen van Nederland!
Lees ook:Wordt jouw kind het nieuwe gezicht van Develab?
Lees ook:Facebook verwijdert én staat foto pasgeboren baby weer toe
Lees ook:Zo dik ben je als je een achtling verwacht…
Lees ook:Boek over zeilen met (kleine) kinderen uitgebracht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>