Première Brandweerman Sam Live! een vlammend succes!

Op zaterdag 27 december ging in theater De Stoep in Spijkenisse de nieuwste familievoorstelling van Van Hoorne Entertainment ‘Brandweerman Sam Live!’ in première. Brandweerman Sam, bekend van TV, toert de komende maanden langs de Nederlandse en Belgische theaters met de familievoorstelling ‘Piekepolder op Stelten’. Samen met Commandant Staal, de altijd ondeugende Norbert Puk en vele anderen verzorgt de held van de buurt een muzikale show voor het hele gezin. Ondanks de hevige sneeuwval wisten vele gasten de weg naar het splinternieuwe theater De Stoep in Spijkenisse te vinden. Hier werden ze warm onthaald door een echt brandweerkorps, dat met brandslangen een erehaag vormden. Na afloop van de voorstelling waren  alle kinderen welkom op het toneel om met de hele cast op de foto te gaan.

Brandweerman Sam is alweer de 41e theatervoorstelling van familie-entertainment producent Van Hoorne Entertainment. De voorstelling werd oorspronkelijk ontwikkeld in Engeland in opdracht van HIT entertainment, die al meerdere succesformules op zijn naam heeft staan, waaronder Thomas de Stoomlocomotief. Van Hoorne Entertainment heeft de voorstelling bewerkt tot een  65 minuten durende familievoorstelling voor de Nederlandse en Vlaamse markt. Vele extra’s voor en na de show, zoals een meet & greet na afloop van elke voorstelling, zorgen voor een onvergetelijke middag uit voor het hele gezin.

Brandweerman Sam Live! is tot en met mei 2015 te zien in vele theaters in Nederland en België.

Meer informatie en de speellijst www.BrandweermanSamLive.nl

Lees ook:Extra zomertoer Brandweerman Sam Live!
Lees ook:Repetities Dora Live! van start
Lees ook:Julianatoren gaat samenwerken met Van Hoorne Entertainment
Lees ook:Suske en Wiske De Musical – De Circusbaron
Lees ook:Woezel & Pip ‘Overal vriendjes!’ opnieuw in het theater!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>