Noteer in je agenda: Kom in de Kas 2014!

Logo-Kom-in-de-Kas-kleinNog heel ver weg, maar al wel handig om in de agenda’s te noteren. De 37e editie van Kom in de Kas vindt plaats op 5 en 6 april 2014. Ook dit jaar heeft de glastuinbouwsector zich hard gemaakt om dit unieke publieksevenement in de benen te houden. Op zaterdag 5 en zondag 6 april vind de de 37e editie van Kom in de Kas plaats. Kom in de Kas is het grootse landelijke publieksevenement van de Nederlandse Glastuinbouwsector. Honderden gastvrije groente-, bloemen- en plantenkwekers openen dit weekend hun deuren van de kas. In meerdere regio’s verspreid over Nederland kun je kijken wat er allemaal gebeurt in die glazen kassen.Tijdens Kom in de kas is er voor iedereen van alles te beleven! Voor jong en oud. In de kassen gebeuren een heleboel opmerkelijke, leuke en spannende dingen voor kinderen. Bij Kom in de Kas kunnen kinderen met eigen ogen zien en ervaren hoe tomaten, komkommers of paprika’s groeien. Een dag in de kas is niet alleen leerzaam, het is ook nog eens lekker en leuk. Er valt overal veel te proeven en te smullen. Een tomaatje of een komkommertje uit de vuist gaat er altijd wel in.

Het eerste weekend van april laten ruim 200 glastuinders (groenten-, bloemen- en plantentelers) zien waar zij trots op zijn: de kunst van de teelt van mooie, verse, smakelijke, gezonde en veilige natuurproducten. Kom in de Kas is méér dan een kijkje achter de schermen. De landelijke kick-off van Kom in de Kas vindt plaats op donderdag 3 april 2014 in de regio Bommelerwaard. Kwekerij Mansflowers in Brakel is dit jaar gastheer voor deze happening. Kunst in de Kas wordt als thema gebruikt tijdens de landelijke kick-off.

Kom in de Kas is het grootste publieksevenement van de Nederlandse glastuinbouw en wordt gefinancierd door Glastuinbouw Nederland, Rabobank en Interpolis. In de loop van januari 2014 kunt u op  www.komindekas.nl zien welke kassen bij u in de buurt open zijn. Of volg Kom in de Kas via Facebook. De toegang is gratis.

Lees ook:Bezoek met je kinderen ‘Kom in de kas’!
Lees ook:Uit met je kids: landelijke kick-off Kom in de Kas
Lees ook:Kom volgende week naar Kom in de Kas met je kind!
Lees ook:Amsterdam EXPO op zoek naar Grootste Kleine Titanic Fan
Lees ook:Zoektocht naar beste musicalkids van Nederland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>