Senna en Anna winnaar Junio Songfestival

Het duo Senna en Anna is vanavond winnaar geworden van het Junior Songfestival. De twee 10-jarige meisjes kregen de meeste stemmen voor hun liedje My Family. Senna en Anna zullen met hun overwinning Nederland vertegenwoordigen tijdens het Junior Eurovisie Songfestival in Minsk in Wit-Rusland op 20 november. Mijn twee kinderen waren het er wel mee eens. Mijn dochter danste er in elk geval behoorlijk enthousiast op mee. En de roze viool viel enorm in de smaak!

De finale werd zaterdagavond rechtstreeks uitgezonden op Nederland 3. Een kinderjury, de vakjury en het Nederlands publiek bepaalden wie Nederland mocht vertegenwoordigen in Minsk.  Zoals alle finalisten hadden Senna en Anna hun liedje zelf geschreven.

Lees ook:Ralf wint met Click Clack Junior Songfestival
Lees ook:16 december: finale Kinderen voor Kinderen-songfestival
Lees ook:Nederlandse Ralf wint Junior Songfestival
Lees ook:Malta wint Junior Songfestival 2013
Lees ook:Junior Songfestival: Amy, Shelley en Lisa zorgen voor een verlate beddtijd

1 Reacties // Reageer

One thought on “Senna en Anna winnaar Junio Songfestival

  1. Kerry Wasinger

    Senna en Anna winnaar Junio Songfestival | Kinderspul is a quality article. I would like to write like this too – taking time and actual effort to make a very good article… but what can I say… I postpone alot and never seem to get anything done.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>