Grappige karatebaby doet opwarming (filmpje)

Om dit filmpje van een baby die volgens de filmer een ‘karateopwarming’ doet, heb ik ontzettend gelachen. Het is al een wat ouder filmpje, maar dat maakt helemaal niets uit. Geniet ervan en lach erom zou ik zou zeggen. En zorg dat je je eigen kindje ook voldoende filmt. Het is ZO ontzettend leuk dat later nog een keertje terug te kijken! En wie weet scoort jouw kind ook wel een Youtubehit!

Lees ook:Jouw kinderen een rol in Sesamstraat?
Lees ook:Hoe kinderen over het huwelijk denken: hilarisch!
Lees ook:Sommige kinderen zijn zulke dierenvrienden… :-)
Lees ook:Baby lacht met een reden…
Lees ook:Heftig filmpje over de gevolgen van pestgedrag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>