65 jaar oud, na 13 kinderen weer zwanger…van een vierling!

Ik zal niet snel de kinderwens van een ander veroordelen, maar ik durf nu zomaar te stellen dat ik het redelijk belachelijk vind dat een 65-jarige Duitse zwanger is van een vierling, terwijl ze al dertien kinderen heeft.  Als de bevalling, die binnen enkele weken wordt verwacht, goed verloopt wordt de vrouw de oudste moeder van een vierling ter wereld. Volgens het artikel verloopt de zwangerschap tot nu toe voorspoedig en voelt het ‘medische wonder’ Annegret zich goed. De zwangerschap is op kunstmatige manier tot stand gekomen, wat natuurlijk te verwachten was en gewoon niet klopt. De vrouw heeft zich in het buitenland laten bevruchten.

Lees ook:Eeneiige vierling in Duitsland geboren
Lees ook:66-jarige Zwitserse bevalt van een tweeling
Lees ook:De lachende vierling blijft geweldig!
Lees ook:Even bevallen langs de snelweg!
Lees ook:Vierde baby voor Guus Meeuwis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>