Carice van Houten en Irene Moors in sprookjesfilm Sneeuwwitje

Wie anders dan onze geweldige Carice van Houten gaat de stem van Sneeuwwitje inspreken in de Nederlands gesproken versie van de sprookjesfilm Snow White! Natuurlijk! Zo hoort het ook, vind ik. En nou zou ik ook kunnen stellen dat het logisch is dat Irene Moors de stem van de boosaardige koningin in zal spreken, maar dat zou niet eerlijk zijn. Er zijn gemenere vrouwen te vinden in Nederland. Toch denk ik dat ze het super zal doen. Ik heb nu al zin om die film met mijn dochtertje te gaan kijken! In de Amerikaanse versie zijn Lily Collins en Julia Roberts te zien en horen in deze rollen. Snow White, die in de Verenigde Staten uitkomt als Mirror Mirror, is een verfilming van het wereldberoemde sprookje, ditmaal met een komische inslag. Ook Sean Bean, Armie Hammer en Nathan Lane zijn in de film te zien. De film moet niet worden verward met Snow White and the Huntsman, die andere film over hetzelfde sprookje. In die juist zeer duistere versie spelen Kirsten Stewart en Chris Hemsworth de hoofdrollen van Sneeuwwitje en de Jager. Snow White verschijnt op 25 april in de Nederlandse bioscopen.

Lees ook:Disney verloot stem voor kind in nieuwe film Cars 2
Lees ook:Illustrator Caroline Ellerbeck presenteert: Muursprookjes
Lees ook:Filmdebuut voor Samson van Gert
Lees ook:SBS zoekt paranormale kinderen
Lees ook:Er komt weer een nieuwe Ernst en Bobbie film aan!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>