Experiment om jongens en meisjes gescheiden les te geven?

We zijn er blijkbaar nog niet over uitgesproken: het mogelijke scheiden van jongens en meisjes op scholen. Terug naar de middeleeuwen! Hoe kun je dit doen? Net als Wim Kuiper, de directeur van de Christelijke Besturenraad is ook Ferry Haan benieuwd of het scheiden van jongens en meisjes zin heeft. Hij staat achter het voorstel van Kuiper om een experiment op touw te zetten. Wim Kuiper, de directeur van de Christelijke Besturenraad, heeft veel over zich afgeroepen met een voorzichtig voorstel om jongens en meisjes af en toe uit elkaar te halen op school. De term ‘sharia’ is gevallen. ‘Terug naar de jaren vijftig’, is een nauwelijks milder verwijt. Als je de discussie een beetje volgt is dit wel een interessant artikel om even te lezen! En laat ons vooral weten wat je er van vindt.

Lees ook:Voorstel jongens en meisjes gescheiden les te geven slecht ontvangen
Lees ook:Paus wil dat kindertjes weer Katholieke namen krijgen
Lees ook:Kinderen maken zicg ernstige zorgen om hun gewicht
Lees ook:Daarom zijn jongens beter in wiskunde…
Lees ook:Een open brief aan alle gescheiden ouders…

1 Reacties // Reageer

One thought on “Experiment om jongens en meisjes gescheiden les te geven?

  1. Peter

    Hoe kan je zó’n slecht plan bedenken?!
    Een aantal decennia geleden zijn eindelijk de MMS (alleen meisjes) en LTS (alleen jongens) afgeschaft en dat was destijds niet voor niets!
    Als je je hele middelbare schooltijd tussen alleen maar seksegenoten zit krijg je een heel verwrongen beeld van de andere sexe en van sexualiteit.
    Nu willen christelijke clubs dit dus weer invoeren, is er een verborgen agenda zoals het onderdrukken van ontluikende gevoelens voor de andere sexe.
    laten we alsjeblieft niet terug gaan naar de Middeleeuwen zeg.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>