Symptomen ADHD evolueren

ADHD is geen aandoening die alleen bij kinderen voorkomt. De kwaal blijft vaak aanhouden tot op latere, volwassen leeftijd. De symptomen evolueren en veranderen wel en veel oudere ADHD-ers zijn normaal functionerende volwassenen, maar toch kan het syndroom voor heel wat psychologisch leed zorgen in het dagelijks leven. Lees hier het hele artikel.

Lees ook:Indiase man heeft genoeg van tweede penis
Lees ook:Uithuisplaatsing bij kinderen met extreem overgewicht
Lees ook:AD/HD dag: 20 september
Lees ook:Dit zijn ze, de echte ADHD symptomen!
Lees ook:Dag van het Down-syndroom, 21 maart

1 Reacties // Reageer

One thought on “Symptomen ADHD evolueren

  1. melle

    Mooie uitleg over ADHD

    Hoe het toch kan dat volwassen mensen toch ook bij herhaling last blijven houden van ADHD sydroom is meer dan corect. Nog erger is dat betreffende situatie,s zoals ik zelf ervaar nadien pas inzie dat je anders, zeg maar gewone mensen hebt gehandeld of gereageerd. Het is een groot misverstand dat hiertegen toch door jezelf van te voren over nagedacht is. Natuurlijk gebeurt dat door ADHDers. Maar de fustratie is dat ADHDers ondanks hun zo zorgvuldigheid en Meer dan gewone scherpzinnigheid keer op keer situatie,s meemaken die achteraf gezien voor hem in het nadeel werken.
    Het eenzame verdriet, eenzaam noem ik het omdat de inzet zo veel zwaarder is dan de gewone mens. En afstraffen voor juist dag in je best te doen hoeft voor u niet nader uiteeng gezet te worden. Een ADHDer is een mens met een extra motortje wat hij niet kan uitzetten. Het motortje maakt herrie wat een ADHDer als normaal herkend. Het is als een brulaap in een lucifersdoosje….
    Maar een ding is wel waar ze zijn diep van binnen zo ongelooflijk lief, maar bitterheid kan de kleur ervan en zeer sterk erg doen vervlakken.

    van zomaar een ADHDer

    Melleantoin

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>