Baren voor je dertigste of kiezen voor een carrière?

Lees dit artikel op VROUW eens: wat vind jij? Moeten we stoppen met carrière maken en snel voor ons dertigste baren? Of kun je prima eerst aan je loopbaan werken? Ik ben er een beetje dubbel in. Ik weet dat het heel lastig is om na je kinderen nog heel fanatiek aan je carrière te werken, maar tegelijkertijd vind ik ook dat we wel op een gezonde en daarvoor bestemde leeftijd aan kinderen moeten beginnen… Praat erover mee!

Lees ook:Derde kind genadeklap voor carrière
Lees ook:Evy van Kempen Foundation helpt ouders van zieke kids financieel
Lees ook:Pechtold: geef alle kleuters in Nederland Engelse les
Lees ook:We straffen onze pubers amper als ze lastig zijn
Lees ook:Obesitas kinderen schuld van werkende vrouwen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>