Leg je kraamtijd vast in het Bobbi Babyboek

Helemaal nieuw! Het Bobbi babyboek. Een fijn cadeau voor aanstaande ouders om de bijzondere kraamtijd nog specialer te maken. Alle persoonlijke dingen uit de eerste wek- en van de baby kunnen erin worden vastgelegd, zoals het geboortegewicht, de eerste foto, de eerste keer in het badje etc. Ook kan de familiestamboom worden ingevuld. Bovendien is er volop ruimte voor de wensen van familie en vrienden. Kortom, een boek vol waardevolle herinneringen voor later. We like!!! Bobbi’s babyboek is verkrijgbaar voor € 13,95.

Lees ook:Beertje Bobbi viert ook feest in december!
Lees ook:Vier Sinterklaas met Bobbi met extra schoenzetkalender
Lees ook:Kinderboek in beeld: Bobbi verkleedt zich!
Lees ook:Zomers voorlezen uit Bobbi gaat naar zee!
Lees ook:Nieuw: Bobbi Memo-spel (win maar eens van je kind!)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>