Wat ziet een baby?

Niet alleen de ogen, ook de hersenen van een baby moeten zich nog ontwikkelen om te kunnen waarnemen zoals wij dat doen. Een site die hier interessante informatie over biedt is The Secret Life of the Brain. (engelstalig). Een voorproefje:

The mystery begins in the womb — only four weeks into gestation the first brain cells, the neurons, are already forming at an astonishing rate: 250,000 every minute. Billions of neurons will forge links with billions of other neurons and eventually there will be trillions and trillions of connections between cells. Every cell is precisely in its place, every link between neurons carefully organized. Nothing is random, nothing arbitrary.

Lees ook:Mijn kind leert schrijven
Lees ook:Peuters weten niet of ze links of rechtshandig zijn
Lees ook:Oversteken met je kind
Lees ook:De leerkracht en het nieuwe schooljaar
Lees ook:Kinderen op Internet, met de webjuf

1 Reacties // Reageer

One thought on “Wat ziet een baby?

  1. Kelsi Ulrick

    Wat ziet een baby? | Kinderspul is a quality article. I’d like to write like this too – taking time and actual effort to make a very good post… however what can I say… I postpone alot and never seem to get anything done.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>