Nog geen kerstcadeau gekocht? Is deze hippe driewieler iets?

Nog geen kerstcadeau voor je kleuter gekocht en wil je flink uitpakken? Koop dan snel een old-school-fiets bij Oldschool-Kids. Helemaal hip deze driewieler die overigens ook voor  jongens in het rood verkrijgbaar is. Het wordt wel een duur cadeautje voor onder de boom, want deze fiets kost 129 euro. Maar dan heb je ook wel wat. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon een chocolade kerstman onder je boom gooien!

Lees ook:Fijne kerstvakantie gewenst ouders! (En sterkte!)
Lees ook:Is dit een leuke speeltent of wat?
Lees ook:Dag Sinterklaasje, dahag!!!
Lees ook:Gratis spelletjes voor Nintendo DS
Lees ook:Kinderfeestjes zijn big business: 220 miljoen euro per jaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>