Baby voor Yolanthe en Wesley?

Dat gaat, als het volgens planning loopt, in elk geval niet heel erg lang meer duren, zo lees ik net in De Telegraaf. Het stel is er helemaal klaar voor. Ja, dan denk ik toch wel dat we kunnen spreken van een van de meest bekende baby’s van Nederland! Het zou leuk zijn, we wachten af… (Moet toch ook afschuwelijk zijn, dat heel Nederland de ogen op dat punt op je gericht heeft…) Zelf laten ze weten dat de wereld er heel snel van mee mag genieten als het zover is.

Lees ook:Baby voor Wesley en Yolanthe?
Lees ook:Baby van Bassie blijkt reclamestunt van Ohra
Lees ook:Eindelijk!!! Rookverbod horeca van kracht!!!
Lees ook:Junior Songfestival: Amy, Shelley en Lisa zorgen voor een verlate beddtijd
Lees ook:Bianca Ryan: 12 jaar en nu al bij de ‘top der zangers’. Luister hier haar kerstliedje!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>