Duukies Beachsocks beschermen bij zon, zee & strand

Schermafbeelding 2014-05-21 om 20.17.40Heet zand, steentjes& schelpjes, verbrande voetjes, uitglijden… menig kind & ouder kent deze mindere kanten van zon, zee & strand. De plastic waterschoen maakt nu plaats voor Duukies Beachsocks, bedacht en ontwikkeld door een Nederlandse ondernemende moeder. Duukies Beachsocks zijn dé vervanging van de ouderwetse waterschoen. Perfecte bescherming tegen heet & schurend zand, scherpe steentjes, schelpjes, verbranden en uitglijden. Ze drogen, net als zwemkleding, snel en een groot voordeel: je kunt er fijn mee zwemmen! Duukies Beachsocks zijn ontwikkeld door Nederlandse moeder Carlien van Hemert, die op zoek ging naar een hippere & betere waterschoen dan die wij kennen. Toen deze niet bleek te bestaan, besloot ze er zelf een te ontwikkelen. En met succes! Duukies Beachsocks staat voor ‘Fun in the Sun’: onbezorgd en beschermd spelen.
Sluit als een sok
Duukies Beachsocks zijn gemaakt van nylon en neopreen en hebben een flexibele, rubberen, anti-slip zool. Ze sluiten goed om de kindervoet, voelen zacht en zijn comfortabel.

5 designs & 7 maten
Juul, Bastie, Max, Willem en Marius: 5 hippe designs voor de kleine voetjes met maat 20/21 t/m 32/33. Ze zijn nu voor 19,95 euro te krijgen via www.wereldmama.nl
Duukies Beachsocks zijn Echt Wereldmama want: dé vervanging van de bekende waterschoen met veel extra’s, ontwikkeld door Nederlandse moeder Carlien van Hemert.
Have Fun in the Sun with Duukies Beachsocks!

Lees ook:Melissa & Doug: voor veel bakplezier op het strand of in de zandbak!
Lees ook:Getinte Toddlertints auto-zonneschermen garanderen schaduw
Lees ook:Strandemmer mee in de koffer? Natuurlijk: gewoon opvouwen!
Lees ook:Laat je kinderen lekker op de ramen kleuren
Lees ook:Opwarmen voor de 30e Negenmaandenbeurs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>