Speelactief.nl; daar vind je nou echt leuk kinderspeelgoed

Als ouders sta je minimaal eens per jaar voor het ingewikkelde vraagstuk; wat geef ik mijn kind voor z’n verjaardag? Je moet indruk maken, het moet degelijk en verantwoord zijn, als het even kan moet het stimuleren tot buitenspelen; kortom, vind dat maar eens in de reguliere speelgoedwinkels. Het lijkt soms wel of daar niets anders dan games, games en nog eens games zijn te vinden. Bij toeval stuitte ik op de waanzinnige site www.speelactief.nl. En gegarandeerd; als je het verjaardagscadeau voor je kind daar niet vindt, dan vind je het nergens!Skelters in alle soorten en maten, tafelvoetbalspellen, zandbakken, trampolines, speeltorens; speelactief heeft precies dat speelgoed waarvan je denkt ‘hoe kom ik daar aan?’ Heel eenvoudig dus: je surft naar www.speelactief.nl en je bestelt datgene wat je hebben wilt. De prijzen zijn bijzonder scherp, je verjaardagscadeau hoeft dus geen rib uit je lijf te zijn.

Wij vieren zondag de verjaardag van ons zoontje. Hij wordt acht. De junior tafelvoetbaltafel moet de verrassing van die dag gaan worden. Ik twijfel er geen seconde aan dat het een schot in de roos is!

Lees ook:Wat laat je je kind uitdelen en hoe voorkom je uren knutselwerk?
Lees ook:Trimela: de plek voor vriendelijk geprijsd kwaliteitsspeelgoed
Lees ook:Anouk zingt ‘Klap eens in je handjes’ voor baby Sion
Lees ook:Guess en Levi’s bij het hippe Roos & Tijn
Lees ook:Ralf wint met Click Clack Junior Songfestival

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>