Nieuwe collectie Oilily weinig vernieuwend

Ik ben een onwijze fan van Oilily. Ieder jaar weer komen er flink wat items uit de diverse collecties in de kast van mijn dochter terecht en ook voor mijn zoontje wil ik nog wel eens wat van het bekende Nederlandse merk kopen. Maar ik moet eerlijk zeggen dat het enthousiasme iets aan het dalen is. Ik vind dat ze weinig vernieuwends brengen. Zeker, wat ze brengen is leuk, maar ik ken het nu wel. Misschien moet ik het vasthouden, zien en voelen. De collectie op de site overtuigt me vooralsnog niet. Daarnaast vind ik al een tijdje dat de pasvorm niet optimaal is. Broeken die van konten zakken, raar uitgelijnde jurkjes…Als je zo 'groot' bent als merk, dan kan daar wel iets meer aandacht aan worden besteed. Het lijkt wel of ze te groot zijn geworden. Nee Oilily, nog steeds 'leuk', maar hysterisch zijn we nog niet. Tijd voor een fikse vernieuwing!

Lees ook:Oilily weer ‘back in business’
Lees ook:Oilily ook verkrijgbaar voor minder…
Lees ook:Problemen Oilily ergens wel een beetje te begrijpen
Lees ook:Alkmaar: geweldige stad voor kinderkleding – Oilily, Room Seven…
Lees ook:Nieuwe Linda. over meisjes die niet meisjesachtig zijn

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nieuwe collectie Oilily weinig vernieuwend

  1. preppygirl

    Ik zal er eens op gaan letten. Momenteel dragen ik en m’n dochter eigenlijk alleen de sjaaltjes veel. Bij m’n dochter kleed dat leuk af, twee blijven haar kraagjes zo beter omhoog staan en dat wil ik graag. Ik vind het voor mezelf gewoon een fijn accessoire (ik check heus bij elke spiegel wel hoe ik eruit zie…).

      /   Reply  / 
  2. AlleKleertjes

    Lieve mamma’s,

    Oilily…..nog 1 setje bij de superaanbiedingen in mijn webwinkeltje! Er komt regelmatig Oilily outlet binnen. Daarnaast vele andere mooie merken zoals Aurobelle, American Outfitters, Jottum outlet, Moodstreet, Pour La Fille, Miniman, Pirouette, Tjoelup en meer…

    Ik nodig je van harte uit eens een kijkje te nemen bij:

    http://WWW.ALLEKLEERTJES.NL

    De Nieuwsbrief houdt je op de hoogte van nieuwtjes. Komen passen mag! Verzenden maximaal 24 uur na betaling en niet goed = geld terug!

    Liefs Ilse

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>