Zet de naam van je kind op de kleding: simply colors!

Stel: je bent een beetje vergeetachtig en weet regelmatig niet meer welk kind nou hoe heet. Mijn schoonmoeder heeft dat probleem bijvoorbeeld. We krijgen zelfs de naam van de hond te horen als ze een van haar kleinkinderen bedoelt. Dan is het ontzettend handig als de naam van het kind op het shirt staat. Bij www.simplycolors.nl kun je shirts bestellen met de naam van je kindje erop. Let wel: de shirts schijnen wat klein te vallen, dus bestel een maatje groter. En hou je niet van shirts, dan kun je ook nog voor genoeg andere kledingstukken kiezen om te laten bedrukken.

Lees ook:Zeeman komt met unieke T-shirts voor Koninginnedag
Lees ook:Sears hangt bizarre kinderkleding in rekken
Lees ook:Persoonlijk en speciaal: een zelf bedrukt T-shirt voor de allerkleinsten
Lees ook:Win een persoonlijk koninginnedag shirt of cap van Bulbby
Lees ook:Hot Milk; daar koop je fraaie lingerie voor tijdens en na je zwangerschap

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Zet de naam van je kind op de kleding: simply colors!

 1. Loes

  Handiger is om labels van goed-gemerkt.com te bestellen voor namen in of op de kleding en spullen! Je hebt er 50 voor veel minder geld dan zo’n shirt van simply colors waar ze snel uitgroeien!

    /   Reply  / 
 2. Marleen

  Wat ook handig is zijn de instrijklabels van http://www.naamlabel.nl daar kun je al vanaf 20 stuks de labels bestellen. Tevens kun je ze ook op andere voorwerpen als kleding plakken. Ik heb ze 2 weken geleden besteld en het is zeer handig.

    /   Reply  / 
 3. Evelien

  heb ook 20 van die van naamlabel besteld, zijn van zéér slechte kwaliteit! Zijn helemaal vaal geworden. niet echt een aanrader!

    /   Reply  / 
 4. Marleen

  Evelien heb jij de labels wel bij http://www.naamlabel.nl besteld? Die van http://www.naamlabel.nl zijn de enige in Nederland die door TNO zijn goed gekeurd! Ze garanderen dat de labels minimaal 150 wasbeurten mee gaan, de meeste textiel zal dat niet eens halen.

    /   Reply  / 
 5. Agnes

  Ik heb ze laatst bij Label & Co besteld. Ze hebben daar heel veel keuze en zijn best goedkoop. Had ze de volgende dag al in huis. Mij bevallen ze prima.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>