Schaf het tien-minutengesprek toch af!

Gisteren moest ik naar school voor het tien-minutengesprek. Ik vivd het iedere keer weer verschrikkelijk. Al in de eerste minuten heb je het gevoel dat je tijd om is en dat je snel op moet stappen en wat bespreek je nou eigenlijk echt inhoudelijk in tien minuten? En dan zit je daar, op een te klein stoeltje, aan te horen wat je kind zoal beter kan doen. Nee, not my cup of tea. Het kan dan ook geen toeval zijn dat ik nu dit bericht in Trouw tegenkom. Hierin stelt Peter de Vries van onderwijsadviesbureau CPS dat het tien minuten gesprek op scholen moet worden afgeschaft. Lees maar eens waarom hij dat vindt! Erg interessant.

Lees ook:Baby voor lover van Peter R de Vries
Lees ook:Ouders: gedraag je aan de rand van het sportveld!!!
Lees ook:Tonino mogelijk onterecht beschuldigd
Lees ook:Gaat Peter R. de Vries zich nu storten op Maddie?
Lees ook:Even je kind volproppen met medicijnen: dan leert het beter!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>