Huilbaby? Lees eens wat vaker voor!

Mijn jongste was een huilbaby. Knettergek werden we van het geschreeuw. En wat we ook maar deden: niets hielp. Uren en uren hebben we met haar rondgelopen. Gelukkig is het uiteindelijk vanzelf opgehouden. Maar voor wie er nog middenin zit, wil ik de verwijzing naar het volgende artikel in het AD  maken. Daarin valt namelijk te lezen dat voorlezen goed is voor huilbaby’s, zo klein als ze zijn. Baat het niet, dan schaadt het in elk geval niet, toch?

Lees ook:Tip bij huilbaby’s: voorlezen!
Lees ook:De SSH-methode bij huilbaby’s: werkt dat nou?
Lees ook:Met een kindje op komst ontspannen met Kindje op Komst
Lees ook:Borstvoeding: wat is wel en wat is niet waar?
Lees ook:Voorlezen, doen! En wel hierom…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>