Baby voor Rafaël van der Vaart en Sabia Engizek

Ik dacht eigenlijk dat het al drie keer raak was, maar nu is het echt: Rafael van der Vaart en Sabia Engizek verwachten een kindje. Het gerucht dat Sabia, de voormalige beste vriendin van Rafaels ex Sylvie, in verwachting is van de voetballer ging al enige tijd. Rafael kreeg met Sylvie een zoon, de 7-jarige Damián. Sabia hield twee kinderen over aan haar huwelijk met voetballer Khalid Boulahrouz.Begin dit jaar werd bekend dat het huwelijk van Sylvie en Rafael op de klippen is gelopen. In het voorjaar werd duidelijk dat de voetballer samen is met Sabia. Laatstgenoemde liet vervolgens weten dat Sylvie tijdens haar huwelijk de voetballer regelmatig bedroog.

Lees ook:Kinderen Rafael en Sabia hebben nagenoeg dezelfde naam…
Lees ook:Baby voor Sabia en Rafael van der Vaart
Lees ook:Sylvie van der Vaart en Dinand Woesthoff moeder & vader van het jaar
Lees ook:SYTYCD jurylid Euvegenia bevallen van zoontje
Lees ook:Laat je kind niet te lang met een speen lopen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>