Sint Maarten 2010 volop afgekocht bij Jamin

Wat een ellende, het komt met bakken uit de lucht en het waait afschuwelijk. En dat is dikke pech voor de kindertjes die vanavond Sint Maarten wilden lopen. Ik heb het afgekocht met een zak snoep bij Jamin, omdat ik er zelf ook niet echt aan moest denken om met dit weer achter een verregende lampion door de kou te lopen. En bij Jamin kreeg ik te horen dat ik niet de enige was die het op deze manier had opgelost; veel meer ouders waren op dit idee gekomen. En toch…heb ik al zeker tien kinderen aan de deur gehad vanavond. Die hards hoor! Maar wij zitten lekker binnen… Heel warm!

Lees ook:Kinderen winnen het beste idee van Nederland: terecht of ‘schattig?’
Lees ook:Gaat de Knuf vanavond het Beste Idee van Nederland worden?
Lees ook:Wanneer komt de Mini Playback Show nou terug?
Lees ook:Zomer knutsel idee├źn
Lees ook:Help ons kind is te dik start met tweede seizoen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>