Natuurmonumenten geweldig voor kinderpartijtjes

Vandaag hebben we het partijtje van mijn zoon gevierd. We hebben ene schat gezocht in één van de natuurgebieden van Natuurmonumenten. Nou hadden we een prachtige dag, direct toegegeven, maar buiten dat; hoeveel leuker is dit dan bowlen in een drukke ruimte of rondrennen in een indoor speelparadijs!!! Een echte aanrader. Kijk op www.natuurmonumenten.nl voor meer informatie. Voor iedere leeftijd is er wel iets leuks te vinden.

Lees ook:Wilde Buiten Dagen: Vette Vogeldag in Haarzuilens
Lees ook:Speelnatuur Tiengemeten zoekt de grootste smeerpoets van 2015
Lees ook:Wickie en de Schat van de Goden op DVD
Lees ook:Stokke® Steps™ leent zich perfect voor het geven van eerste hapjes!
Lees ook:Kinderspul.blog.nl mag de nieuwste BABY born® weggeven!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>