Twee dagen moederdag!

Vandaag was de eerste moederdag van de twee moederdagen die mij dit jaar te wachten staan. Onze zoon was namelijk uit logeren bij opa en oma én dus is het morgen weer feest. Vanmorgen stond mijn 3-jarige dochter met een zelfgeverfd doosje vol 'kusjes' naast mijn bed. En ik vrees met grote vrezen dat onze zoon weer een versje op gaat zeggen…

Vrees ja… Want ik kan daar niet zo goed tegen. Zodra ik 'm zijn ingestudeerde versje hoor opdreunen (en heel veel meer cliche dan de versjes die hij er in geramd krijgt, zijn ze er niet) snotter ik van emotie het complete dekbed vol.

Moederdag…walgelijk comercieel en non-spontaan, maar wat is het toch leuk om dat met kleine kinderen te vieren!

Lees ook:Het ontstaan van moederdag
Lees ook:Houden jullie het droog op moederdag?
Lees ook:Knutselen voor moederdag
Lees ook:Het grote raadsel: liegt mijn kleuter of niet?
Lees ook:Leest jouw kind de Van Dale al?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>