december: de zwaarste dag van het jaar voor iedere ouder

Vandaag is het zover: de zwaarste dag van het jaar is aangebroken. Het kroost stuitert door het huis en de rust keert pas weder als het laatste pakje uit de zak is opengemaakt. Ik kan niet wachten, moet ik eerlijk zeggen. Uiteraard, het is een gezellig cultuurfeestje en het heeft ook zeker iets leuks kneuterigs, maar bij ons thuis is de sfeer al drie weken gedaald tot het nulpunt, mede omdat de 6-jarige zoon van hysterische opwinding iedere dag rond zes uur wakker wordt.Wat mij betreft wordt het feest teruggebracht tot een week. Lang zat. De kinderen krijgen drie weken lang een overdosis sintinformatie over zich uitgestort; logisch dat ze helemaal dolgedraaid zijn. Wat vinden jullie? Mag het van jullie ook wat korter, of vind je drie weken prima of zelfs te kort? Laat het eens weten!

Lees ook:Zomer/Wintertijd: afschaffen die handel!
Lees ook:Vrouw baart 18e kind (en het is waarschijnlijk niet de laatste!)
Lees ook:Toekomstbeeld: woensdagmiddag kinderen naar school
Lees ook:Kinderen krijgen teveel paracetamol binnen
Lees ook:Gay Pride; wel of niet geschikt voor kinderogen?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>