Dora & Diego fandagen in het Dolfinarium te Harderwijk

Eind september vindt de vijfde editie van de Dora & Diego fandagen in het Dolfinarium te Harderwijk plaats. Tijdens dit jaarlijks terugkerende evenement kunnen echte Dora & Diego fans hun grote helden op allerlei manieren beleven. Naast vaste succesnummers als Meet & Greets met Dora en Diego, de PAW Patrol speelhoek, de speel- en knutseltent, de Dora Stap voor Stap activiteiten, een levensgroot doolhof, een stormbaan, springkussen en stepjesrace, zijn er dit jaar verschillende, nieuwe gloednieuwe activiteiten gepland, zoals Meet & Greets met Marshall en Chase van PAW Patrol, de Dora & Diego spelshow, waarin verschillende prijzen te winnen zijn en een nieuwe Dora & Diego show in het theater van het Dolfinarium.
Naast bovenstaande activiteiten kunnen bezoekers de zeezoogdieren van dichtbij meemaken tijdens tien spetterende shows en voorstellingen van het Dolfinarium en hun hartje ophalen in de Dora & Diego winkel. Voor fans die als Dora of Diego vekleed komen is er een speciale verrassing.

Kaarten voor de fandagen zijn verkrijgbaar via de reguliere verkooppunten, met extra korting in de voorverkoop (t/m 30 augustus).

www.doradiegofandagen.nl
https://www.facebook.com/events/120128645000888
#DoraDiegoFandagen

Lees ook:Dora and Friend, spin off van Dora op Nickelodeon
Lees ook:Kerst vieren samen met…Dora!
Lees ook:Mannelijke oranjefans gratis toegang tot het Dolfinarium
Lees ook:Win het Dora Pianoboek bij kinderspul.blog.nl!
Lees ook:De ultieme kans om een echte prinses te zijnā€¦ Bij de fandagen van Prinsessia!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>