Suske en Wiske De Musical – De Circusbaron

Suske en Wiske vieren dit jaar hun 70ste verjaardag. Ter ere van dit feestelijke jaar komen de striphelden dit seizoen naar het theater met de familiemusical ‘De Circusbaron’. Een voorstelling vol spanning, avontuur, humor, spectaculaire acts en fijne muziek die je niet meer uit je hoofd krijgt! Wanneer de oersterke Jerom op mysterieuze wijze wordt ontvoerd, springen Suske en Wiske vol enthousiasme in een nieuw avontuur. Lambik is dit keer echter niet van de partij, zijn komisch talent is namelijk in de smaak gevallen bij de ringmeester van een groot circus (Ben Cramer) die Lambik een baan als Clown, ofwel Circusbaron aanbiedt. Lambik neemt de baan aan, maar ontdekt al snel aanwijzingen die leiden in de richting van de verdwenen Jerom. Hij besluit zijn vrienden in te schakelen en zo belanden Suske, Wiske, Sidonia, Lambik en Jerom in de wervelende wereld van het Circus, vol list en bedrog. Zouden onze helden ook dit avontuur weer tot een goed einde kunnen brengen?


De cast bestaat ondermeer uit musicalster Ben Cramer, die eerder al te zien was in succesvolle musicalhits als ‘The Phantom of the Opera’ en ‘Aïda’. In deze voorstelling neemt hij de rol van de sluwe Ringmeester van het circus voor zijn rekening. Suske en Wiske en de Circusbaron is een voorstelling vol vrolijke muziek, de typische Suske en Wiske-humor en een spannend verhaal, een onvergetelijke voorstelling voor het hele gezin.
Suske en Wiske De Musical is een productie van Van Hoorne Entertainment in samenwerking met WPG Uitgevers en Music Hall

Titel:        Suske en Wiske De Musical – De Circusbaron
Producent:    Van Hoorne Entertainment, Music Hall en WPG Uitgevers
Doelgroep:    Familie (6+)
Genre:        Familiemusical
Cast:        Ben Cramer, Robbert van Unnik, Stijn Mac Gillavry, Liset Vrugteveen, Eline Schmidt, Erik Plageman e.a.
Duur:        90 minuten (excl. pauze)
Pauze:        Ja
Website:    www.SuskeenWiskedemusical.nl
Filmpje:             (volgt begin september)
Overig:
•    Bezoekers kunnen deelnemen aan de Suske en Wiske Scriptschrijfwedstrijd. Vóór de voorstellingen kunnen zelf geschreven scripts worden ingeleverd in de foyer van het theater. Elke voorstelling wordt één winnaar beloond met een fantastische Suske en Wiske prijs. (het theater ontvangt binnenkort meer informatie om deze wedstrijd op de website te communiceren).
•    Na afloop van de voorstelling komen alle acteurs naar de foyer voor een uitgebreide Meet & Greet

Lees ook:Suske en Wiske De Musical – De Circusbaron
Lees ook:Suske en Wiske leren kinderen veilig internetten
Lees ook:Première Brandweerman Sam Live! een vlammend succes!
Lees ook:Suske en Wiske hebben metamorfose ondergaan
Lees ook:Het Zuiderzeemuseum bekijken vanuit een luchtballon

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>