We zijn allemaal wéér helemaal gek op de Efteling!

De Efteling is, net als vorig jaar, met vier awards de grote winnaar geworden van de tweede editie van de Diamond Theme Park Awards. Ook Bobbejaanland en Plopsaland De Panne vielen in de prijzen. Het attractiepark blijkt de favoriet bij een grootschalige online onderzoek waar 48.618 mensen uit Nederland en België aan deelnamen. Ik kan er helemaal achterstaan. De Efteling is toch echt een van de allerleukste parken waar je met je gezin naartoe kunt gaan? Ruim 40 procent van de deelnemers vindt De Efteling het beste park van Nederland én België. Daarnaast won het attractiepark awards voor de beste website, het beste personeel en de beste waterattractie (De Vliegende Hollander) van Nederland en België. De Sledgehammer uit Bobbejaanland werd gekozen tot meest sensationele pretparkattractie uit België en Nederland. Het park viel ook in de prijzen voor zijn 4D-show VAMPires! en voor de beste pr-afdeling. De titel ‘meest kindvriendelijke pretpark van België en Nederland’ gaat naar Plopsaland De Panne. Het park won ook een award voor de nieuwe overdekte zone Mayalanden. Ook in de categorie ‘beste sociale media’ kreeg Plopsaland een prijs.

Lees ook:Efteling grote winnaar favoriete pretpark
Lees ook:80.000 bezoekers minder voor de Efteling
Lees ook:Artoon Network wint twee awards bij Kids Baftas
Lees ook:Kinderen gek op SpangaS en iCarli
Lees ook:K3 vervult jouw droom tijdens de nieuwe K3 show!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>