Er komt weer een nieuwe Ernst en Bobbie film aan!

Nou kids; er komt weer iets aan dat jullie leuk zullen vinden! (De ouders wat minder, althans, ik krijg altijd behoorlijk de zenuwen van die opgefokte Bobbie-stem…): De opnames van de kinderfilm Ernst, Bobbie en het geheim van de Monta Rossa gaan vrijdag 16 april van start. Dat meldde distributeur A-Film donderdag. De film moet vanaf oktober in de bioscopen draaien. Ernst en Bobbie zijn al ruim tien jaar een bekend duo op de Nederlandse tv en in de theaters. In 2007 kwam hun eerste speelfilm, Ernst, Bobbie en de geslepen Onix, uit. Meer dan 230.000 mensen kwamen daarvoor naar de bioscoop. Het scenario van de film komt net als in 2007 van Tijs van Marle en wordt geregisseerd door Pieter Walther Boer. De opnames vinden plaats in Nederland, BelgiĆ« en Zwitserland.

Lees ook:Ernst, Bobbie En De Rest Kookboek wint prijs
Lees ook:Ernst en Bobbie maken Herrie op de Noordpool
Lees ook:Overgrote meerderheid Nederlanders kiest voor inenten kinderen
Lees ook:Gezocht: zangers voor videoclip Carry Slee-musical SPIJT
Lees ook:K3 in nieuwe bioscoopfilm: K3 Dierenhotel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>